IIA uus president on Anthony J. Pugliese alates 31.03.2021

Kuupäev
Sildid: juhtimine, IIA
Sisu

IIA senine pikaaegne president ja tegevjuht Richard Chambers annab 31. märtsil IIA juhtimise üle uuele presidendile, kelleks on Anthony J. Pugliese.


anthony-pugliese.jpgIIA - siseauditi kutseala ülemaailmne eestkõneleja, koolituste korraldaja ning standardite, juhendite ja sertifikaatide pakkuja, on nimetanud Anthony J. Pugliese IIA uueks presidendiks ja tegevjuhiks.

IIA asus personaliotsinguettevõtte Korn Ferry kaasabil uut presidenti otsima, kui IIA-t 12 aastat juhtinud president ja tegevjuht Richard F. Chambers andis aasta tagasi teada oma soovist lahkuda. Peale põhjalikku otsingut, mis tõi kandideerima enam kui 50 potentsiaalset juhti üle maailma, valis IIA oma uueks presidendiks Anthony J. Pugliese. Ta jäi silma oma tähelepanuväärse juhtimiskogemusega ning innukuse ja innovatsioonimeelsusega.

Enam kui 30 aastase karjääri jooksul on Pugliese arendanud ja suunanud ühe suure organisatsiooni siseauditi funktsiooni ning juhtinud organisatsiooni strateegilist laienemist ülemaailmsetele turgudele. Ta on olnud teerajajaks innovaatilistele haridusalgatustele eesmärgiga edendada liikmete professionaalset kasvu ning defineerinud uusi kultuurilisi norme suurema mitmekesisuse, õigluse ja kaasatuse saavutamiseks.

IIA uue presidendi ja tegevjuhina asub Pugliese juhtima ligi 80-aastase organisatsiooni visiooni ja arengut koos enam kui 200 000 liikme, 156 kohaliku liikmesorganisatsiooni ja 112 koostööpartneriga pea 200 riigis.

IIA uus president keskendub liikmeteenuste täiustamisele, uute lähenemisviiside loomisele õppe- ja pädevuste arendamise programmides, IIA mitme miljoni dollari suuruse digiarengu algatuse elluviimisele ning siseauditi väärtuse suurendamisele, eriti organisatsiooniliste riskide ja võimaluste käsitlemisel.

"Mul on uskumatult suur au ja samas ka äärmiselt põnev väljakutse ühineda IIA-ga ja selle liikmesorganisatsioonide võrgustikuga üle maailma. See on võimalus töötada koos tõeliselt fenomenaalse elukutse esindajatega, kellel on avalikkuse huvides nii oluline roll, eriti praegusel ebatavaliselt keerulisel COVID-19 pandeemia ajal, ” ütleb Pugliese. „Siseauditil on tohutu potentsiaal näidata enda rolli koostöö ja innovatsiooni abil, eriti küber- ja tehnoloogiavaldkonnas, riskide vastu võitlemisel ja järgmise põlvkonna siseaudiitorite inspireerimisel.

Põhja-Florida ülikooli (Jacksonville) lõpetanud Pugliese on korduvalt tunnistatud arvestusala üheks mõjukamaks inimeseks ning ta oli viimati ka ajakirja "Accounting Today" kaanepersoon. Tal on AICPA Chartered Global Management Accountant (CGMA) ja Certified Information Technology Professional (CITP) sertifikaadid ning CPA litsents Californias, Georgia ja Põhja-Carolina osariigis.

Rahvusvaheline Siseaudiitorite Instituut (IIA) on siseauditi kutseala kõige tunnustatum eestkõneleja, koolitaja ning standardite, juhiste ja sertifikaatide pakkuja. 1941. aastal asutatud IIA teenindab täna enam kui 200 000 liiget ligi 200 riigis. IIA ülemaailmne peakorter asub USA-s, Floridas. Lisainfo saamiseks külastage veebisaite www.theiia.org või www.globaliia.org.

Jaga sotsiaalmeedias