2020 I poolaasta koolitusplaan on valmis

Kuupäev
Sisu

ESAÜ 2020 I poolaasta koolitusplaan on valmis ning kõigile liikmetele, siseaudiitoritele ja huvilistele kodulehel tutvumiseks väljas.

Korraldame koolitusi, seminare ja infohommikuid, üritusi sarjast „Kolleegile Külla“ ning vabas formaadis ümarlaudu siseauditi teemadel.

Iga ühingu liige saab olla ka ise ümarlaua algataja! Selleks piisab ühest teemast, mida soovite ümarlaual kolleegidega arutada. Kirjutage koolitus@siseaudit.ee, leiame sobiva aja ja teeme ära!

Eetikaseminare teeme 2020. aastal kaks korda. Saate kaetud IIA kohustuslikud 2 CPE punkti.

Siseaudiitorite aastakonverents on saanud ühingu traditsiooniliseks suurürituseks. ESAÜ tähistab 2020. aastal oma 20. tegevusjuubelit 2-päevase konverentsiga sügisel.

Vaata Kalendrist ühingu lähiaja koolitusi ja muid sündmusi! Täiendame seda jooksvalt. Kliki huvipakkuval üritusel ja pane ennast kirja!

Koolituste ja ürituste infot jagame teile jooksvalt kodulehel sündmuste Kalendris, liikmete e-posti listis, uudiskirjas, sotsiaalmeedias.

ESAÜ koolitustegevuste ja -plaani eest hoolitseb koolitus- ja arenduskomisjon. Kõik oma koolitussoovid ja -ideed saatke palun koolitus@siseaudit.ee. Siia lehe alla kommentaaride aknasse saate samuti kirjutada oma ettepanekud (vajalik kodulehele sisselogimine).

Siit leiad 2020 I poolaasta koolitusplaani.

Jaga sotsiaalmeedias