2021 II poolaasta koolitusplaan on valmis

Kuupäev
Sisu

close-up-of-eye-with-digital-lights-and-christian-cross_bqeug1mga.jpg2021 II poolaasta koolitusplaan on valmis. Ühingu koolitus- ja arenduskomisjon arvestab selle koostamisel alati ühingu liikmetelt saadud sisendiga.

Iga koolituse järel kogume osalejatelt tagasisidet, nii saame kavandada vajalikke ja olulisi koolitusi ning valida oma ala parimad lektorid ja koolitajad. 

  • Teisel poolaastal jätkame riskijuhtimise ümarlaudade sarjaga. Suurendasime ümarlaual osalejate arvu, kuna ümarlauad on populaarsed ja kohad on täitunud kiiresti.
  • Majanduskuritegude veebikoolitusele on registreerumine avatud, vaata lähemalt SIIT.
  • Tulemas on meediaeetika koolitus. Kui sul on kohustuslikud 2 CPE punkti eetikateemade eest 2021. aastal veel saamata, siis oled oodatud. Ootame osalema muidugi kõiki meediaeetika huvilisi.
  • Finantsaruandluse kevadine lühikoolitus saab jätku - tulemas on pikem ja põhjalikum koolitus Paavo Siimannilt.
  • IIA-l on valminud uus kolme liini mudel, mida tutvustavad teile seminaril meie oma ühingu liikmed.
  • Tulemas on ka välislektoriga koolitus - teemaks on juurpõhjuste analüüs ja koolitajaks meile juba tuttav James Paterson. Tema viimane koolitus (Lean and Agile Auditing) sai palju positiivset tagasisidet.
  • Seminare-koolitusi on tulemas ka nendel teemadel: Excel, auditi järeltegevused, valimid, rahapesu jms.

Koolitusplaanis on nii veebi- kui klassikoolitusi.

Klassikoolituste korraldamisel järgime Terviseameti kehtestatud juhiseid ja klassikoolitusele pääseb ainult esitades COVID tõendi vaktsineerituse, läbipõdemise või varasemalt tehtud negatiivse testi tulemuse kohta.

Pane tähele! Koolitusele registreerudes kinnitad, et sul on koolitusele tulemiseks vajalikud eeldused täidetud. Kui kohapeal kontrollides selgub, et tõend puudub, siis koolituse osalustasu me ei tagasta.

Hübriidkoolitusi (veebi+klassikoolitus) ei ole esialgu plaanis korraldada. See tähendab, et klassikoolitustel ei ole võimalik veebi vahendusel osaleda.

Koolitusplaaniga saad tutvuda SIIN.

Edukat koolitusaasta jätku!

Jaga sotsiaalmeedias