IIA uus haldussüsteem CCMS on valmis ja käivitus 23.03.2020

Kuupäev
Sildid: sertifikaadid, IIA
Sisu

IIA annab teada, et uus sertifitseerimise haldussüsteem (CCMS) on nüüd valmis ja see käivitub 23. märtsil 2020.

Uus CCMS süsteem lihtsustab sertifikaatide taotlemise protsessi, põhineb ühekordsel sisselogimise ja pakub senisest mugavamat kasutajakogemust.

Uuel haldussüsteemil on palju eeliseid, mida IIA liikmetest sertifikaadiomanikele ja protsessis osalevad kandidaatidele süsteem võimaldab. Siin on ülevaade mõningatest eelistest:

  • Sujuv taotlusprotsess: laadige oma dokumendid üles, korraldage eksami toimumise koht ja aeg ja muud selle protsessiga seotud tegevused - kõik toimingud on ühes kohas
  • Reaalajas registreerimine ja ühekordne sisselogimine võimaldavad heakskiidetud kandidaatidel planeerida eksami Pearson VUE-ga pärast registreerimise lõpetamist ühes veebisessioonis
  • Kasutajasõbralik ja arusaadav liides juhendab kasutajaid kogu taotlusprotsessi vältel
  • Sertifikaadi hoidjatele (säilitajatele) on 24/7 saadaval elektroonilised PDF-formaadis sertifikaadid (soovi korral võite tellida tasu eest trükitud sertifikaadid)

Palun võtke veidi aega ja logige sisse uude CCMS haldussüsteemi ja kontrollige oma kontaktinfo õigsust ning veenduge, et süsteem töötab just nii nagu eespool kirjeldasime. Kui arvate, et pärast CCMS-i sisselogimist on midagi puudu või valesti, kasutage palun lahenduse leidmiseks abikeskust "Help".

Jaga sotsiaalmeedias